top of page

/Programok

A tábor egy hete alatt különböző gyerek és felnőtt programokat szervezünk.

A programokért és az ott felhasznált anyagokért nem kell külön fizetni, ez benne van a részvételi díjban.

 

A programok reggeltől estig tartanak. Párhuzamosan több foglalkozás is van korosztályok szerint csoportosítva. Kérjük, hogy lehetőség szerint a gyerekeket a megfelelő korosztály programjára vigyétek.

 

Az aktuális napi program mindig megtalálható kiragasztva a recepció bejáratánál, a Beit Dávid bejáratánál és az étterem bejáratánál is.

A PROGRAMOKRA KÉRÜNK MINDENKIT, HOGY PONTOSAN ÉRKEZZEN!

Íme egy kis ízelítő a programkínálatból a teljesség igénye nélkül:

Kézműves foglalkozás, agyagozás, kerámiafestés, torna, hora tánc, kortárs tánc, falmászás, gyerek konyha, kísérletek, medence, tábortűz+főzés, piknik, interaktív zsinagóga látogatás, kosher konyha, esti felnőtt torna, ringató, drámajáték, estimese, zenélés (résztvevő gyerekek és szülők örömzenélése) stb...

 

Szeretnénk a péntek estét emlékezetessé tenni különleges programmal, kérjük, hogy hozzatok és vegyetek fel szép ruhát ti is és a gyerekek is, a fiúk tegyenek a fejükre kipát.

 

A kézműves foglalkozásra ne felejtsetek el olyan ruhát hozni a gyerekeknek, ami nem baj, ha maszatos lesz.

 

A kicsik délutáni csendes pihenője alatt a nagyobbaknak (akik már nem alszanak) lesznek foglalkozások. Szervezünk néhány programot a szülők részére is és természetesen hagyományosan esti/éjszakai tábortűz is lesz, ahol mindig készül valami finomság és alkalom nyílik rá, hogy a felnőtt táborozók jobban megismerhessék egymást.

bottom of page